Is overgewicht jouw grootste vijand?

Check dan dit revolutionaire programma

Worstel jij dagelijks met je eten, je overgewicht en verdwijnt je glimlach als jij jezelf in de spiegel ziet staan? 

Met als gevolg dat je niet lekker in je vel zit, je voelt je onzeker, je wordt door heel veel dingen in je dagelijkse leven belemmerd door je overgewicht. 

Herken je dit?

 • Je denkt al bij het wakker worden aan wat je vandaag gaat eten.
 • Elke dag sta je met een rot gevoel voor je kledingkast.
 • Sporten?… Daar begin je al niet meer aan.
 • Het blijft nooit bij 1 koekje of 1 handje chips, bij jou moeten altijd de verpakkingen leeg.
 • Je voelt je machteloos over je eetbuien.
 • Je wilskracht verliest het iedere keer weer van je hormonen.
 • Je eet stiekem zodat je man en je kinderen het niet zien.
 • Je voelt je futloos, labiel, lamlendig en emotioneel. 
 • Je voelt je afgewezen door jezelf en je omgeving.

''Je hebt ieder dieet geprobeerd, je bent afgevallen en weer aangekomen.

Het is een 'never ending story' wat je al jaren achtervolgt"

Stel je eens voor:

 • dat je in staat bent om na afloop van een werkdag nog vol energie voor jezelf en/of je gezin te zorgen en je weer een leuke moeder kan zijn voor je kinderen.
 • dat je na een drukke dag nog zin hebt om te sporten en je daardoor kan werken aan je gezondheid.
 • dat je je trots, zelfverzekerd en sexy voelt, waardoor je geen belemmeringen ervaart om leuke activiteiten te ondernemen.
 • dat jezelf weer aantrekkelijk voelt in je eigen lijf waardoor je dat te gekke opvallende jurkje nu aan durft te trekken.
 • dat je stralend met een grote glimlach door het leven gaat en daardoor weer de zon ziet schijnen.
 • dat je een positieve spiraal op alle levensgebieden ervaart, waardoor alles ineens gemakkelijker gaat.
 • dat je weer ten volle van het leven geniet.
 • dat je nooit meer hoeft te diëten, geen dure dieetproducten hoeft aan te schaffen en zo geld overhoudt voor je hobby of vakantie.
 • dat je een strategie hebt om met je valkuilen om te gaan, waardoor je gewicht niet meer zo snel uit de hand loopt en je tijdig actie kunt ondernemen.
 • dat je het emotie-eten op tijd een halt toe kunt roepen, zodat stressvolle gebeurtenissen geen vreetbuien meer tot gevolg hebben.

Maar hoe kom je daar?

Je hebt alles al geprobeerd, maar niets heeft tot nu toe blijvend geholpen. Vol goede moed ga je elk gevecht met de kilo’s weer aan om na een tijdje te stranden voor de finish. 

Je grootste vijand heeft het weer van je gewonnen… 

Eten.

Wist je dat: Het brein van mensen met overgewicht waarschijnlijk anders reageert dan het brein van mensen met een gezond gewicht?

Wij geloven dat afvallen niet gaat over het tellen van calorieën, crashdiëten, intensief sporten en jezelf uithongeren tot aan de pijngrens.

Voor ons gaat het bereiken en behouden van je ideale gewicht over met liefde willen zorgen voor jezelf op alle niveaus (mentaal, fysiek en emotioneel).

Eten is verslavend, net als alcohol, sigaretten en drank. Je hebt het nodig, je hele systeem hunkert ernaar.

Maar wat is de reden dat jij emotie-eet of teveel of ongezond eet? 

Vul je een leegte, heb je veel verdriet of zie je eten als een beloning?

Net als bij andere verslavingen zit er een emotionele ‘pijn’ onder die je niet wilt voelen en die je onderdrukt met emotie-eten.

Michelle helpt je te ontdekken wat bij jou emotie-eten veroorzaakt. Ze helpt je te begrijpen waar je eetbuien door veroorzaakt worden.

Om daarna samen te bouwen aan een liefdevolle relatie met jezelf en je lichaam, zodat je daadwerkelijk je gedragspatronen en je eetbuien kan veranderen en niet meer puur op wilskracht hoeft af te vallen.

Heb jij ook altijd gedacht dat salades eten tijdens het afvallen, de oplossing was? Maar je viel geen kilo af?

Voor sommigen is rauwkost heel moeilijk te verteren, hierdoor kan jouw energie niet aangewend worden om af te vallen. In dit geval werkt een verwarmde goedgevulde groentesoep veel beter om je doel te bereiken.

Andrea, gediplomeerd Natuurgeneeskundige, geeft een compleet voedingsadvies op basis van jouw verhaal, body- en/of irisscan. We zoeken samen naar de voeding en leefstijl waar jij je goed bij voelt. Want alleen dan kun je het volhouden.

Wie zijn wij?

Mijn naam is Andrea

Jarenlang stond ik ’s morgens op en dacht ik gelijk aan eten. De hele dag door was ik met eten en ook met niet-eten bezig. Ik kon mezelf flink overeten. Gewoon omdat het lekker was, of mezelf te troosten als ik pijn of verdriet had. Of mezelf te belonen als er iets gevierd mocht worden. Ik vond altijd wel een reden om iets te vieren. Voor mij was dat bijvoorbeeld dat ik een goed cijfer had gehaald of een uurtje had gesport. Mijn gewicht nam toe, ik vond mezelf zwak en had steeds minder energie.

Doordat ik steeds beter weet bij welke voeding ik me goed voel, mijn lichaam en geest met kruiden heb ondersteund, en om kan gaan met mijn eigen valkuilen vraagt eten steeds minder onnodig de aandacht. Eten is voor mij gewoon eten, maar nu zonder schuldgevoel en negatieve energie.

Dit is het verhaal van Michelle

Ik koos vele jaren vanuit onmacht voor de destructieve relatie met eten. In plaats van de confrontatie aan te gaan, kropte ik al mijn emoties op en werd alleen maar zwaarder totdat ik opnieuw vastliep in mijn leven. Ik was depressief en had dagelijks onbedwingbare eetbuien.

Tijdens mijn eigen reis ben ik mijn emoties gaan erkennen, voelen en uiten. Ik maakte opnieuw contact met mijn lichaam en ik leerde vanuit eigenwaarde en zelfliefde dat ik niet meer hoef te eten, omdat ik een leegte wilde vullen of om emotionele pijn te verdoven. Nu geniet ik van eten en ervaar ik zoveel meer liefde, energie en plezier in mijn leven.

 

"Wij geloven erin dat afvallen alleen mogelijk is als je naar het complete plaatje kijkt"

Nooit meer diëten in 7 maanden

Wij willen samen met jou de uitdaging aangaan en hebben daarvoor een revolutionair programma samengesteld:

‘Nooit meer diëten’ om weer stralend en glimlachend vol zelfvertrouwen in het leven te staan.

Wat kun je van ons verwachten:

 • 7 maanden lang deelname aan het programma ‘Nooit meer diëten’. 
 • Het programma bevat zowel ondersteuning van de groep als afstemming op jou als individu. Er is namelijk niet zoiets als een goede manier om jouw eetgedrag te veranderen. 
 • Elke maand een live avond met uitleg over een specifiek onderwerp, opdrachten, oefeningen, motivatie en inspiratie.
 • Individuele gesprekken met Andrea voor natuurgeneeskundige ondersteuning.
 • Individuele ondersteunende coachingsgesprekken met Michelle.
 • Een exclusieve besloten facebookgroep om ervaringen te delen, vragen te stellen en elkaar te inspireren en te motiveren.
 • Een mooie werkmap om de opdrachten in te maken.
 • 1x per maand een live- online Q&A.
 • 1x per maand via de mail inspiratie, recepten, motivatie en oefeningen.

Maar er is nog meer ….

Bonus #1
Ook na afronding van het programma nog vijf maanden support in een besloten facebookgroep. Hierin kun je elkaar steunen en terecht voor vragen. Tevens zullen wij daar zelf ook nog antwoord geven op jouw vragen. 

Bonus #2
Exclusieve deelname aan de workshop ‘Grenzen aangeven’ door Michelle. Tijdens deze workshop leer jij respect te krijgen voor het aangeven van je eigen grenzen. Want dooreten terwijl je vol zit, is ook een vorm van niet luisteren naar je eigen grenzen. Als jij niet luistert naar je eigen grenzen, hoe kun je dan verwachten dat iemand anders dat wel doet? Tijdens deze workshop krijg je inzicht in waarom het zo moeilijk is om ‘nee’ te zeggen. Je leert je fysieke en emotionele grenzen te herkennen, voelen en aangeven tijdens deze dag.

Bonus #3
Bij aanvang krijg je een persoonlijk Bachconsult inclusief een gratis flesje Bachbloesems op jou afgestemd door Andrea. Een persoonlijke mix van Bachbloesems kan je helpen om een liefdevolle relatie met eten op te bouwen, je zelfvertrouwen te vergroten en/of je energie te verhogen.

Bonus #4
Andrea maakt bij de intake irisfoto’s van beide ogen, waardoor extra informatie over de spijsvertering wordt verkregen. Want als je spijsvertering niet goed werkt, is het moeilijk om af te vallen. 

Jouw investering is EUR 1.495,00 ex BTW. Dit is een introductieprijs voor de 1e TIEN deelnemers. De normale prijs is EUR 2.495,00 ex BTW.

"Zeg vandaag nog 'JA' tegen jezelf en gun jezelf dit levensveranderende programma en neem definitief afscheid van je weegschaal"

Modules

Elke maand hebben we een andere module die wij gaan behandelen. 

Bij deze modules ontvang je een mooi werkboek.

 

brain-1007686_640-1.png

Mindset

Het ontwikkelen van de juiste mindset om je voeding en leefstijl permanent te wijzigen. Niemand houdt permanent op gewicht blijven vol op wilskracht. Maar hoe dan wel? Wat wil je bereiken? Wat is je doel? Je verlangen? En niet alleen in kilo's. Bijvoorbeeld over 7 maanden weer vrij met je kinderen kunnen spelen en zwemmen in de zomervakantie.

Schermafbeelding-2018-10-17-om-13.18.26-1.png

Spijsvertering

Inzicht in de werking van je spijsvertering en waarom een goed werkende spijsvertering belangrijk is om je ideale gewicht te bereiken. Welke voeding past bij jou en kan je goed verteren. Welke voeding geeft jou energie?

egg-24404_640-1.png

Emotie eten

Hoe ga je om met lastige emoties als verdriet, boosheid, stress. Wat is jouw rode draad met eten door je hele leven heen? Welke plek heeft voeding in jouw leven? Ook systemisch gezien. Hoe is jouw eigenwaarde? Hoe zorg je dat patronen doorbroken worden en je nieuwe gezonde patronen aanleert.

infinity-2019466_640-1.png

Hormonen

Belangrijke hormonen die een rol spelen bij het afvallen en op gewicht blijven, zoals je hongergevoel en verzadigingsgevoel.

macarons-2548827_640-1.jpg

Suiker versus Vet

Suiker en de verslaivngsgevoeligheid hiervoor. Waarom vet beter is dan suiker. En hoe dit werkt in het brein.

beach-1599762_640-1.jpg

Beweging & ontspanning

Uitleg over de belangrijke rol van beweging en ontspanning.

De inhoud van de laatste module bepalen we in onderling overleg.

Wat is jouw resultaat na dit programma?

 • Het woord: “dieet” komt in jouw woordenboek niet meer voor. 
 • Je weet welke voeding het beste werkt voor jou
 • Je herkent moeilijke momenten en hebt ‘tools’ om hiermee om te gaan.
 • Eten heeft voor jou na dit traject geen emotionele lading meer.
 • Je kunt volop genieten van eten, zonder dat je erover na hoeft te denken.
 • Je voelt je gezond en vol energie.
 • Je heb weer zelfvertrouwen en je kijkt met een trots gevoel naar je eigen spiegelbeeld.
 • Eten heeft voor jou weer de functie die het hoort te hebben.
 • Je respecteert je eigen grenzen, waardoor je stopt als je voldoende gegeten hebt.
 • Jij weet welke keuzes jij moet maken om slank te blijven
 

Meest gestelde vragen...

en antwoorden

We hebben diverse methodes tot onze beschikking en samen met jou en jouw proces bepalen we welke techniek of methode ingezet wordt om jouw doel te bereiken. We maken o.a. gebruik van systemisch werken, coachingsgesprekken, oplossingsgerichte oefeningen vanuit NLP, Lichaamswerk, IEMT (Integral Eye Movement Therapy), meditaties, visualisaties, voedingsadviezen op maat, kruiden, iriscopie en Bachbloesemremedies.

Ja, dat kan zeker. Het is niet de prioriteit, maar denk je eens in wat er met je gewicht gebeurt als je afrekent met jouw eetbuien en je weet welke voeding en leefstijl bij je past. Je bereikt dan bijna automatisch jouw ideale gewicht. En …. het is veel makkelijker om dit gewicht te behouden. Want dit was geen dieet. Als het een dieet was, zou je na afloop van het programma weer “normaal” gaan eten. Maar je hebt nu een nieuwe “normaal” aangeleerd.

Je wordt niet iedere maand gewogen. Wij vinden het belangrijker dat jij jouw leefstijl en voedingspatroon zodanig aanpast, dat je vanzelf op een gewicht komt waar jij je goed bij voelt. We vragen voorafgaand en na afloop van het programma wel naar je lengte en gewicht, zodat we je BMI kunnen berekenen. We meten daarnaast je buikomvang voorafgaand en na afloop van het programma. Deze cijfers zeggen iets over je gezondheid. 

Dit programma is uniek in zijn soort. Veel andere diëten en programma’s richten zich op schema’s, calorieën tellen, en allerlei verboden-  of juist verplichte voedingsmiddelen. Het probleem met al deze methodes is dat het tijdelijk is. Wij kijken verder en bundelen onze professionele krachten rondom voeding en emoties. Wij werken op alle lagen, dus zowel fysiek, mentaal als emotioneel. Na dit programma houd je je nieuwe aangeleerde eetpatroon vast. Aangezien je een liefdevollere manier hebt geleerd om met je emoties om te gaan. En dat is waarom dit programma zo goed werkt. Je leert welke voeding bij jou past en waar jij je dus goed bij voelt. 

Alleen jij kan bepalen of dit het juiste moment is. Je kunt het ook uitstellen tot maandag 😉 Of je kunt weer bedenken dat je het weer zelf gaat proberen te doen. Er komt een moment dat je jezelf niet langer voor de gek kan houden. En dat zeggen wij niet om je te kwetsen of over de streep te trekken. Maar om eerlijk te zijn, anders was het je al gelukt en zou je nooit deze vraag lezen. 

Wij willen jou graag bij staan in dit levensveranderende proces. Wij lopen samen met jou dit pad en natuurlijk zijn wij er voor jou. Dat is ook waarom wij dit doen. Daarom zien wij jou elke maand een avond live, waarop je ons alles kunt vragen. Tevens is er de mogelijkheid voor 1 op 1 gesprekken met ons beiden. En … is er 1x per maand een live-online Q&A waarin je al je vragen kunt stellen. Als je daar niet bij kunt zijn, geen probleem, er is altijd een opname na afloop beschikbaar. En daarnaast kun je ons tussendoor ook altijd vragen stellen.

Wij willen uitsluitend werken met mensen die nu echt genoeg hebben van hun eetgedrag en het zichzelf waard vinden om de komende 7 maanden met volledig commitment aan zichzelf te werken onder professionele begeleiding van ons. Als jij echt je levensstijl wilt veranderen en van de eetbuien af wilt komen, is het belangrijk dat jij ervoor kiest om te investeren in jezelf en dat je besluit dat jij het waard bent om nu jezelf op nummer 1 te zetten. En denk je eens in hoeveel geld je eetprobleem je al gekost heeft aan snacks, dure diëten, trainingsprogramma’s, pillen, poeders, boeken, workshops en ongebruikte sportschool abonnementen. Maar ook wat het je emotioneel al heeft gekost: schaamte, zelfvertrouwen, onmacht, frustratie, schuldgevoelens, etc….

Voor dit traject is het helaas niet mogelijk om een vergoeding van je zorgverzekeraar te krijgen. Het is wel mogelijk om in 3 termijnen van EUR 500,- te betalen.

We kunnen ons bijna niet voorstellen dat je tussentijds wilt stoppen. Mocht er onverwachts toch een belangrijke reden zijn dat het voor jou niet mogelijk is om het programma voort te zetten, dan zoeken we samen naar een oplossing.

Het is mogelijk om in 3 termijnen van EUR 500,00  te betalen. Je betaalt dan dus EUR 5,00 extra. De eerste termijn wordt gelijk in rekening gebracht. De 2e termijn 2 maanden na aanvang van het programma. De 3e en tevens laatste termijn wordt 4 maanden na aanvang van het programma in rekening gebracht. En uiteraard krijg je van ons een factuur.

Het is helaas niet mogelijk om je geld terug te krijgen. Maar we nemen jouw mening zeer serieus en willen graag onderzoeken waar jouw ontevredenheid vandaan komt en hoe we dit kunnen oplossen.