Andrea wiegel & michelle Tukker

Ben jij ook dieet moe, maar wil je wel je ideale gewicht bereiken en behouden?

 

Je hebt bijna ieder dieet geprobeerd, je bent afgevallen en weer aangekomen. Je worstelt dagelijks met je eten, je overgewicht, je zelfbeeld. In tijden van stress, onzekerheid of verdriet ga je veel eten. Je hebt de moed opgegeven, omdat je iedere keer de mist b in gaat. 

Je staat ’s morgens op en neemt jezelf voor om er een gezonde dag van te maken. Maar voor 10 uur heb je al een hand dropjes uit de snoeppot op je werk genomen. En ook de traktatie van een collega heb je niet kunnen weerstaan. Je voelt je wederom schuldig en denkt: vandaag maakt het toch allemaal niets meer uit. En alle remmen gaan los. Herkenbaar? 

Je wilt ook net zo slank zijn als die leuke vriendin van je.  Je man vindt je niet meer aantrekkelijk, je dochter wil geen dikke moeder meer en eigenlijk hou je ook niet meer van jezelf. Je voelt je afgewezen, eenzaam, niet geliefd, verdrietig en klein.  Je bent klaar met die eeuwige strijd om eten!

Eten! Ooit was het bedoeld om je lijf te voeden en zo van energie te voorzien. Maar tegenwoordig gebruik je het om jezelf te belonen, te troosten of om negatieve emoties te doven. Waar honger je nu eigenlijk echt naar? Waar verlang je naar? Wat heb je nodig? Wat mis je in je leven? Grote vragen maar zou belangrijk als je je relatie met eten en jezelf wilt veranderen. Het gaat namelijk nooit alleen om eten.

 

Herken jij dit in jouw dagelijkse leven?

Over Andrea

Naast natuurgeneeskundig therapeute ben ik ook ervaringsdeskundige. Jarenlang stond ik ’s morgens op en dacht ik gelijk aan eten. De hele dag door was ik met eten en ook met niet-eten bezig. Ik kon mezelf flink overeten. Gewoon omdat het lekker was, of mezelf te troosten als ik pijn of verdriet had of mezelf te belonen als ik weer een gebeurtenis had gevonden dat gevierd mocht worden. Mijn gewicht nam toe, ik vond mezelf zwak en had steeds minder energie. 

Vanuit mijn ervaring als natuurgeneeskundige weet ik dat er zowel fysiek, mentaal en emotioneel van alles met je gebeurt als je teveel gewicht hebt. Door mijn emoties niet meer te negeren, maar ze bestaansrecht te geven. Inzicht te hebben in de werking van mijn lijf, daardoor te weten welke voeding bij mij past. Maak ik nu gezonde keuzes die bij mij passen. Eten heeft de functie gekregen die het hoort te hebben (jezelf voeden). Ik heb  meer energie en dat gun ik jou ook.

 

Het is tijd om het heft weer in eigen handen te nemen!

Ben jij klaar met diëten en wil je graag voor eens en voor altijd een gezonde en liefdevolle relatie met eten? Zet jij de volgende stap in jouw proces? Zodat jij na het volgen van dit programma: 

fit opstaat

in staat bent om na afloop van een werkdag nog vol energie voor je gezin te zorgen

na een drukke dag nog zin hebt om te sporten

eten weer de functie geeft die het behoort te hebben, namelijk jezelf voeden en energie geven

je trots, zelfverzekerd en sexy voelt

jezelf weer aantrekkelijk voelt in je eigen lijf

stralend met een grote glimlach door het leven gaat

een positieve spiraal op alle levensgebieden ervaart

weer ten volle van het leven geniet

nooit meer hoeft te dieten

Wil je meer weten over ons programma, kom dan naar onze informatie avond op dinsdagavond 16 oktober of donderdagavond 1 november 2018. Vol is vol.

Over Michelle

Michelle Tukker is coach en trainer in haar eigen praktijk. Daarnaast is zij ervaringsdeskundige en koos zij velen jaren vanuit onmacht voor de destructieve relatie met eten. In plaats van dat zij de confrontatie durfde aan te gaan met zichzelf en haar opgekropte en ingeslikte emoties. Vanuit haar eigen ervaringen en expertise als coach weet zij dat naast het fysieke proces, het net zo belangrijk is om naar de mentale en emotionele processen te kijken als je succesvol wilt afvallen. Het vraagt namelijk lef en moed om een gezonde en liefdevolle relatie met eten en jezelf op te bouwen. Michelle ondersteunt jou in deze transformatie, in jouw tempo, zonder oordeel en in alle veiligheid. 

7 maanden programma
Bereik en behoud je ideale gewicht

Weer stralend en glimlachend vol zelfvertrouwen in het leven staan

 • 7 avonden vol informatie, support, oefeningen, uitleg, motivatie en inspiratie
 • 3 persoonlijke 1 op 1 gesprekken van 1 uur bij Andrea voor Natuurgeneeskundige ondersteuning. 
 • 3 persoonlijke 1 op 1 gesprekken van 1 uur bij Michelle
 • 1 keer per maand een Q&A online
 • 1 keer per maand via de mail inspiratie/recepten/oefeningen
 • Online support van Andrea, Michelle en elkaar in een besloten Facebook groep. 

Natuurgeneeskundige ondersteuning

Is gezond eten en een gezonde leefstijl voor iedereen hetzelfde? Gevoelsmatig is je eerste antwoord waarschijnlijk: Nee. Natuurlijk, want jij bent uniek. Er is niemand die er zo uit ziet als jij, die jouw figuur heeft, die jouw doelen heeft en jouw motivatie. Gezonde voeding en een gezonde leefstijl past jou als een goedzittende  jas. Het doel van natuurgeneeskunde is jouw zelfgenezend vermogen te activeren door het vinden van de voeding en leefstijl waar jij je goed bij voelt. Dit proces kan ondersteund worden  door middel van kruiden,  Bachbloesemremedies, massages, (leem)pakkingen, visualisaties etc.. Zelfgenezend vermogen zie je in de natuur als een wondje zich als vanzelf hersteld, als een ziek kind even niet wil eten en zieke dieren in de natuur zelf hun genezende kruiden vinden. Natuurgeneeskunde betekent dat:

 • adviezen altijd persoonlijk zijn
 • jij je lekker voelt bij sommige gezonde voeding (verwarmende soep), maar dat andere gezonde voeding (een salade) minder goed werkt
 • een kruidenmix past bij jouw klachten, jouw persoon, de onderliggende oorzaak en jouw doelen
 • de mix van Bachbloesemremedies jouw emoties en de lichamelijke gevolgen daarvan weer in balans brengen
 • je voor de rest van je leven nieuwe patronen aanleert die jouw gezondheid ondersteunen

De natuurgeneeskundige therapie past bij jou en voelt dus als natuurlijk.  Het kost daardoor minder moeite om alle adviezen als gewoonte in je leven te integreren.

Bachbloesemremedies richten zich op de gevoelswereld met als doel harmonische emoties en innerlijke rust. Denk hierbij aan angsten, moeite met concentreren, ongeduldig zijn, de moed opgeven. Door het aanpakken van deze disbalans in je geestelijk welzijn, merk je ook de positieve lichamelijke gevolgen.